ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος (2-2): Ματσάρα στην Φθιώτιδα με ισόπαλο αποτέλεσμα


Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχτηκε τον Βόλο στο "ΔΑΚ" για τα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League. 

Φάσεις, δοκάρια και γκολ είδαμε στο σημερινό παιχνίδι στην Φθιώτιδα με τις δύο πιο ντεφορμέ ομάδες (με βάση τα στατιστικά) να μας προσφέρουν ένα τρομερό παιχνίδι. Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας κυριαρχήσει στο ματς αλλά ένα γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού από τον Βόλο ήταν ικανό για να την παγώσει. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος έχοντας την ψυχολογία πέτυχε κι άλλο γκολ, όμως οι Λαμιώτες δεν το έβαλαν κάτω και μέσα σε 5λεπτα περίπου ισοφάρισαν με Αραμπούλι και Μπεχαράνο. Άλλο ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και θα συμβιβαστούν με αυτόν της ισοπαλίας. 

1ο Ημίχρονο:

Οι δύο ομάδες είχαν μπει στο παιχνίδι πολύ υποτονικά χωρίς κάποια φάση μέχρι το 15'. Στο 17' δοκάρι με τον Ελευθεριάδη για τη Λαμία, ο Προβυδάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ένα επιθετικό κρεσέντο αλλά ο Κότνικ ήταν παρών. Ενώ στο 21' ο Ελευθεριάδης άφησε πιο δεξιά στον Προβυδάκη, το σουτ του εντός περιοχής πέρασε άουτ. Η Λαμία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος χάνοντας την μια ευκαιρία μετα την άλλη. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με σουτ του Φαν Βέερτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το 0-1 στο 33'. 

2ο Ημίχρονο:

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Βόλο στο δεύτερο μέρος ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά από σέντρα του Νίνη έκανε το 0-2 στο 52'. Όμως οι Λαμιώτες είχαν απάντηση λίγα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι. Η Λαμία ισοφάρισε μάλιστα σε λιγότερο από 10 λεπτά με κεφαλιά του Μπεχαράνο. Το δεύτερο μέρος ήταν απίστευτο με την καλύτερη Λαμία εκεί που βρισκόταν πίσω στο σκορ να το ισοφαρίζει μέσα σε 5 λεπτά. Μετά από αυτό το δραματικό 10λεπτο με 3 γκολ στο σύνολο ο ρυθμός είχε πέσει. Πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 76' ο Μανουσάκης αντί του Ελευθεριάδη. Οι Λαμιώτες δεν τα παρατούσαν αφού ήταν αυτοί που πίεζαν για να πετύχουν την ανατροπή. Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους Τσούκαλος αντί του Αραμπούλι στο 82' ενώ για τον Βόλο ο Γκουλέν αντί του Νίνη. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Ελευθεριάδης και Αραμπούλι.

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Μπαρτόλο, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνη, Ρεγκατέν, Ροσέρο, Ορός και Φαν Βέερτ.

Διαιτητές: Στέφανος Κουμπαράκης, Ηλίας Κωνσταντίνου, Ηλίας Παπαδόπουλος

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code