ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπλαστσικόφσκι: "Στα 11 μου, είδα τον πατέρα μου να σκοτώνει την μητέρα μου"

 


Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο ρομαντικούς ποδοσφαιριστές αλλά και τους πραγματικούς ανθρώπους εκεί έξω που σήμερα κλείνει τα 36.

Σήμερα ο Μπλαστσικόφσκι γίνεται 36 και δεν γίνεται να μην χαίρεσαι για έναν άνθρωπο που πέρασε τόσα πολλά αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Πόνεσε, πάλεψε αλλά δεν τα παράτησε ποτέ γι' αυτό είναι πρότυπο για πολλους. 

"Είδα τον πατέρα μου να σκοτώνει την μητέρα μου στο 11 μου."

«Το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ξαφνικά άκουσα δυο φωνές. Ήξερα ποιες ήταν, ήταν οι φωνές των γονειών μου. Πάγωσα γιατί τους άκουσα να μαλώνουν. Μετά ακούω μια φωνή να λέει: «Σκύλα!» κι ύστερα κραυγές. Έτρεξα έξω. Η μητέρα μου ήταν μέσα σε ένα χαντάκι και ο πατέρας μου έφευγε. Άρχισα να φωνάζω. Πήγα δίπλα της να την αγγίξω. Μου ήρθε μια μυρωδιά, κάτι σαν χαλασμένο γάλα. Πήγα να πιάσω το χέρι της και νομίζω τα δάχτυλά μου μπήκαν στην πληγή. Κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Νομίζω ότι η μητέρα μου πέθανε στα χέρια μου. Τρεις τελευταίες αναπνοές και μετά τίποτα. Ησυχία. Έτρεχα με τις κάλτσες, δεν είχα προλάβει να βάλω παπούτσια, πήγα να καλέσω ένα ασθενοφόρο. Όταν επέστρεψα ήταν όλοι εκεί γύρω της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν θυμάμαι τίποτα μετά».

Μετά από όλο αυτό επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όμως έπειτα από αυτό αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο και σε όλους μας έγινε γνωστός ίσως μέσα από την Ντόρτμουντ  σε εκείνον τον αγώνα του 2016, οι παίκτες της Ντόρτμουντ πήγαν να χαιρετίσουν τον κόσμο με τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά οι περίπου 3.000 φανατικοί οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του Μπλαστισικόφσκι: “Κούμπα”, όπως ήταν γνωστός. Οι πρώην συμπαίκτες του τον έφεραν από τα αποδυτήρια κι ο “Κούμπα” φορώντας τα πράσινα αποθεώθηκε σε μια ανατριχιαστικά συγκλονιστική στιγμή ποδοσφαιρικού μεγαλείου. 

Όμως η ομάδα της καρδιάς του ήταν αυτή που τον ανέδειξε η Βίσλα Κρακοβίας την οποία και έσωσε όταν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Ο “Κούμπα” είναι ένας γεννημένος ταπεινός νικητής. Νικητής στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. «Θα μείνει μέσα μου για όλη μου τη ζωή. Ποτέ δεν θα καταλάβω τι έγινε και γιατί. Κάθε μέρα το σκέφτομαι, αλλά έχω αποκτήσει αντοχές στην τραγωδία αυτή. Έχασα τα πάντα και ήταν μόλις πριν λίγα χρόνια που κατάλαβα ότι μπορώ να δώσω χαρά στον εαυτό μου και σε άλλους ανθρώπους», δήλωσε κάποτε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code