ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποβλήθηκε απο την Super League 2 η Ζάκυνθος



Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση (22/11) όπου δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου μέσα απο αυτό εγκρίθηκε η πρόταση της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς και η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα.


Υπενθυμίζεται ότι η Ζάκυνθος δικαιώθηκε στις 29 Οκτωβρίου μετά από δικαστική διαμάχη που είχε με την ΕΕΑ με αποτέλεσμα να αναβληθεί το πρωτάθλημα και να γίνει νέα κλήρωση. Το πρωτάθλημα αναβλήθηκε τρεις ώρες πριν από την έναρξή του στις 30 Οκτωβρίου.

Η Ζάκυνθος κατέθεσε νέα έφεση για έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής και αυτή θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/11). Αν δεν δικαιωθεί θα αποβληθεί οριστικά. Αν δικαιωθεί τότε η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: 


"Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:


1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code