ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για την επιστροφή του ο Σένκεφελντ



Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ, με στόχο την τακτική βελτίωση και την αγωνιστική άνοδο με σκοπό να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία.

Μετά και την ήττα απο τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει μονάχα 1 βαθμό στα τελευταία 3 παιχνίδια του, έχοντας μείνει πίσω στο κυνήγι μιας θέσης στα Play-off και μιας ευρωπαϊκής εξόδου, και ο ο Σέρβος  αναμένεται να δουλέψει πολύ τις επόμενες ημέρες μέχρι και το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. 

Συγκεκριμένα, θέλει να δουλέψει στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης απέναντι σε κλειστές άμυνες διότι εκεί έχει παρατηρηθεί μεγάλο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αναμένεται να αγωνιστεί. Η απουσία του είναι εμφανής, καθώς τα θέματα των «πρασίνων» δεν περιορίζονται μόνο στην επίθεση, αλλά και στην αμυνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code