ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντσελότι: ''Να συνεχίσει να προπονείται κανονικά ο Αζαρ και να έχει πίστη ότι θα παίξει''


 Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στον Εντέν Αζαρ και τόνισε πως θα πρέπει ο ίδιος να συνεχίσει να προπονείται κανονιικά, όπως όλοι οι ποδοαφαιριστες της ομάδας και θα πρέπει να έχει πίστη ότι θα αγωνιστεί. 

Ο Ιταλός τεχνικός της ''Βασσιλίσας'' αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Αναλυτικά: 

Για τον Εντέν Αζάρ: "Να προπονείται καλά και να έχει πίστη ότι θα έρθει η στιγμή να παίξει. Ποιος πίστευε ότι Μαριάνο θα ερχόταν; Ήρθε και πήρε το πλεονέκτημα από αυτό. Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο Αζάρ και όσοι δεν παίζουν ή παίζουν λιγότερο".

Για τον Γκάρεθ Μπέιλ: "Έχει δείξει την πίστη του. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Μπορεί να δουλέψει με εμάς πριν από το παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο''.

Η εθνική του ομάδα τον χρειάζεται αργότερα, θα αξιολογηθεί εκεί αν μπορεί να παίξει. Αν έχει επανέλθει, είμαστε χαρούμενοι που θα παίξει, γιατί θα έχει επιστρέψει με περισσότερο ρυθμό".

Για το πως είναι η ομάδα του: "Πολύ καλά. Ξέρουμε τους αντιπάλους μας πολύ καλά. Σημαίνει πολλά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σε σημαντική στιγμή στον όμιλο. Από το να κερδίσεις στο να χάσεις αύριο, αλλάζει πολλά. Αν χάσουμε, πρέπει να κερδίσουμε τα άλλα δύο, το να κερδίζουμε δεν μας αλλάζει πολύ στον στόχο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code