ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βεζένκοφ : ''Είμαστε χαρούμενοι και όλοι μαζί σαν οικογένεια''

 



Για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Μονακό, τη νίκη της ομάδας του, την προσωπική του απόδοση και τον ηγετικό ρόλο που του αποδίδουν, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά το ματς του ΣΕΦ.



Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA ο Βούλγαρος φόργουορντ:


«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μέσα από άλλα πράγματα, να βρω ρυθμό από την άμυνα και τα ριμπάουντ. Είχε χαλάσει το μυαλό μου. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Αντιδράσαμε σε τρεις περιόδους, είχαμε καλά νούμερα στην άμυνα. Η Μονακό είναι ομάδα με πολύ ταλέντο που θα κάνει ζημιές. Ξεκίνησε πολύ καλά σήμερα.

Χαιρόμαστε στην ομάδα, είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα με τις 6 νίκες. Ο στόχος είναι μακριά. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά με την κατεύθυνση των έμπειρων παιδιών θα είμαστε ένα υγιές σύνολο 

Ευχαριστώ που με ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα. Την έκανα μόνος μου δύσκολη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος επειδή είχαμε 2/2 την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκα με σκεπτικό να κερδίσει η ομάδα και να πάει ψηλά. Αν τώρα εγώ μπορώ μετά από τους έμπειρους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σλούκα να μάθω κάποιες γνώσεις και εμπειρίες, θα το κάνω μετά χαράς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code