ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Λαμία με προβλήματα


 O Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην Λαμία, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς  να έχει αρκετούς πονοκεφάλους έχοντας να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται απο εχθές σε ρυθμούς Λαμίας (22/11, 19:30) με τους πράσινους να θέλουν να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και να σπάσουν το αρνητικό σερί των τελευταίων τριών αγώνων, όπου τον έχουν κρατήσει χαμηλότερα απο ότι θα ήθελαν στην βαθμολογία της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ είναι εξαιρετικά αμφίβολη μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Ολλανδός στόπερ στο παιχνίδι της ομάδας Β του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μείνει με μονάχα δύο  διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς, καθώς και ο Πούγγουρας είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο νεαρός Σιδεράς.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει προβλήματα και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης έχει τεθεί νοκ άουτ για 20 μέρες εξαιτίας της θλάσης που υπέστη με την Εθνική ελπίδων, με τον Φεντερίκο Μακέντα να διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει την θεραπεία του με το χρονοδιάγραμμα να υπολογίζει πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικού ρυθμούς προπόνησης σε περίπου ένα μήνα, με την επιστροφή του στα γήπεδα να μεταφέρεται για το νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code