ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέλκας: ''Είμαστε κοντά στην επιστροφή σε μία μεγάλη διοργάνωση''


 Ο διεθνής ποδοσφαιριστής την εθνικής Ελλάδος και την Φενέρμπαχτσε μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Φαν Σχιπ, αλλά και τόνισε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφής της σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Εθνικής μας ομάδα αντιμετωπίζει το Κόσσοβο σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα σίγουρα θα βοηθήσει στην ψυχολογία. Επίσης η Ελλάδα έχει ανάγκη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να σχεδιάσει τους επόμενους στόχυς της ενόψει και του EURO 2024. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέλκας: 

"Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League. Oμάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς.

Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα μας για να είμαστε έτοιμοι στο νέο Nations League και στα προκριματικά του νέου Euro. Με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code