ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ομπαμεγιάνγκ: "Είμαι ο πιο κουλ αρχηγός της Πρέμιερ Λιγκ''


 Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε για τον ρόλο του στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και τόνισε πως είναι πιο κουλ αρχηγός της Πρέμιερ Λιγκ, ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο Γκαμπονέζος ξέρει όπως φαίνεται τι σημαίνει το να είσαι αρχηγός σε μία ομάδα σαν την Άρσεναλ και να εκπροσωπείς ένα κλαμπ σαν αυτό. Μάλιστα ο 32χρονος είπε πως θέλει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για μικρότερα παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Είμαι ο πιο κουλ αρχηγός στο πρωτάθλημα, ίσως και στον κόσμο!. Για να πω την αλήθεια, προσπαθώ να είμαι παράδειγμα, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του να είσαι αρχηγός και να προσπαθείς να εμπνεύσεις τους νέους στην ομάδα αλλά και τους μεγαλύτερους. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να δίνω ό,τι μπορώ για τον σύλλογο.

Αυτή είναι η δουλειά, όταν είσαι αρχηγός. Πρέπει να την πάρεις, να την αποδεχτείς και να την αντιμετωπίσεις. Είναι μια ωραία δουλειά, είναι η πιο ωραία δουλειά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα.

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλάω στην ομάδα και νομίζω ότι όλοι περιμένουν από εμένα να το κάνω αυτό, αλλά είμαι ένας ήσυχος, ένας ντροπαλός τύπος, αλλά δεν πειράζει. Προσπαθώ να το βελτιώσω και σίγουρα προσπαθώ να μιλάω κυρίως στα αποδυτήρια, νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο μέρος για μένα. Προσπαθώ να είμαι πάντα θετικός και να στηρίζω τα παιδιά.

Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή. Όταν δυσκολευόμαστε, μου αρέσει να λέω λίγα λόγια στα παιδιά και να προσπαθώ να τους περάσω θετικά μηνύματα. Στο μυαλό μου, ακόμα κι αν είναι μόνο δύο ή τρεις λέξεις, αυτό μπορεί να αλλάξει κάτι και ίσως είναι καλό", τόνισε ο αρχηγός των κανονιέρηδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code