ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Λεουτσάκος: «Δεν θα εγκαταλείψει καμία ομάδα, μετά τη συμφωνία με την ΕΡΤ»O Λεωνίδας Λεουτσάκος , εξέφρασε την πίστη του ότι μετά την συμφωνία της Superleague 2 με την ΕΡΤ  δεν θα υπάρξει ομάδα που θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα .

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έγιναν διαπραγματεύσεις αρκετούς μήνες. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε περισσότερα αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα κρατικό κανάλι. Κλειδώσαμε σε αυτό το ποσό. Ο Έλληνας φίλαθλος θα μπορεί να δει τη Σουπερ Λιγκ 2», ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας στο metrosport.

«Οι ομάδες των μεγάλων έχουν προσφέρει ποιότητα και είναι ευκαιρία να αλλάξει η κατηγορία και να κάνουμε διαφορετικό brand name. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τις ομάδες. Κάποια στιγμή δεν είχαμε βοήθεια και από την ΕΠΟ. Θέλουμε ομάδες να παίζουν και να είναι ανταγωνιστικές. Δεν θέλουμε ομάδες που δεν μπορούν να παίξουν. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ομάδες που δεν θέλαμε. Αφού ξεκινήσει η συνεργασία με την ΕΡΤ, πιστεύω δεν θα υπάρξει ομάδα που θα εγκαταλείψει», κατέληξε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code