ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν είναι έτοιμος ακόμα να αναλάβει την ομάδα ο Ζιντάν

 


Η κατάσταση που επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδανική μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν λόγο για αντικατάσταση του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. 

Όπως φαίνεται το κλίμα στις τάξεις των ''Κόκκινων Διαβόλων'' δεν είναι καλό και έτσι η ομάδα βρίσκεται από τώρα σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Νορβηγού τεχνικού. Το πρώτο όνομα στο οποίο έγινε κρούση για να αναλάβει τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ήταν αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο να δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και δει μία ομάδα με την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι μετά από αυτήν την εξέλιξη όπως όλα δείχνουν ο Σόλσκιερ θα μείνει στο λιμάνι του Μάντσεστερ μέχρι και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν , με τους ιθύνοντες να έχουν όλον τον χρόνο μπροστά τους για να βρουν τον ιδανικό που θα αναλάβει το έργο να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ σε τροχιά τίτλων. 

Τα ονόματα είναι πολλά, όπως αυτό του Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ, του Τεν Χααγκ που τώρα προπονεί τον Άγιαξ, αλλά και αυτό του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που είναι προπονητής της Παρι Σεν Ζερμέν, ο οποίος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code