ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: Με ''οδηγό'' την έδρα για την νίκη και την πρωτιά


 Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης του Uefa Conference League, στις 22:00, στο γήπεδο της ''Τούμπας'', με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη που θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά στον όμιλο. 

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει την νίκη απέναντι στην Δανέζικη ομάδα για να συνεχίσει την καλή του πορεία στην φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Λουτσέσκου έρχεται με φόρα από το πρωτάθλημα και την εμφατική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 μέσα στο ''σπίτι'' του. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ πήρε μέσα στην Κοπεγχάγη μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς κέρδισε με 1-2 τους Δανούς, που έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα στο 9ο λεπτό. Στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Ρουμάνο δεν λείπουν τα προβλήματα για μία ακόμα φορά, καθώς δεν υπολογίζεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τις εξετάσεις του να δείχνουν θλάση τρίτου βαθμού, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα και Σίντκλει. Ο ΠΑΟΚ ολκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με την τελευταία προπόνηση να επικεντρώνεται στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχεις ως στόχο τους 3 βαθμούς και εν συνεχεία την πρωτιά στον όμιλο. 

Κοπεγχάγη: Οι δανοί έρχονται να παίξουν στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μετά από μία ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπρόντμπι με 2-1, αλλά και μία νίκη με αντίπαλο την Βιέλε την οποία νίκησαν με το εμφατικό 3-0. Ευελπιστούν να ''ρεφάρουν'' την ήττα μέσα στην έδρα τους και να πάρουν το ''τρίποντο'' που θα τους βάλει ξανά σε θέση οδηγού στον όμιλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι και η δανέζικη ομάδα δεν έχει να διαχειριστεί λίγα καθώς δεν θα βρίσκονται την Θεσσαλονίκη, οι Φαλκ, Γκράμπαρα (λόγω της κόκκινης που πήρε στο προηγούμενο παιχνίδι), ο Γιόχανσεν καθώς και ο Σινγκ. Υπενθυμίζεται πως στην διάθεση της ομάδας δεν βρίσκεται και ο Κάρλος Ζεκα με τον Έλληνα παίκτη να τραυματίζεται πρόσφατα σοβαρά και να υποβάλλεται σε επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, αλλά η απουσία του έχει δημιουργήσει τεράστιο κενό στον χώρο του κέντρου. Η Κοπεγχάγη θα παλέψει, με όλες τις δυνάμεις για την νίκη που θα είναι καθοριστική για τον εν λόγω όμιλο. 

Στο βαθμολογικό κομμάτι της διοργάνωσης του Uefa Conference League, ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας ήδη 7 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια, ενώ η Κοπεγχάγη έχει 6 σε ισάριθμα ματς. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λίνκολν αντιμετωπίζει στις 19:45 την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η αποστολή του Δικεφάλου του ΒορράΠασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code