ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σάντος: "Δεν υπολογίζω τον Μπερνάρντο Σίλβα"


Η Πορτογαλία επιβεβαίωσε ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα θα χάσει τον αγώνα με την Ιρλανδία (11/10, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω κούρασης και μυϊκών προβλημάτων.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι ελπίζουν ότι ο Σίλβα θα μπορέσει να συμπεριληφθεί για τον τελευταίο της προκριματικό αγώνα με τη Σερβία. 

Ο Φερνάντο Σάντος πάντως δήλωσε: "Δεν τον υπολογίζω! Έχει μυϊκά προβλήματα. Δεν νομίζω ότι έχει τις προϋποθέσεις να πάει σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα είναι εντάξει για τη Σερβία. Ήρθε κουρασμένος, παραπονεμένος, έχει πολλά παιχνίδια πάνω του και δεν μπορούσε να πάει στην προπόνηση. Αλλά αναρρώνει καλά και ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να παίξει εδώ με τη Σερβία. Δεν θα ταξιδέψει καν μαζί μας, δεν έχει νόημα γιατί δεν τον θεωρούμε ότι είναι στο 100%. Δεν θα ήταν οι καλύτερες συνθήκες να μπει στην αποστολή για τη θεραπεία που υποβάλλεται, καλύτερα να μείνει εδώ για να μπορέσει να αρχίσει να εντάσσεται σιγά σιγά στην ομάδα."

Η Πορτογαλία χρειάζεται δύο νίκες για να μπορέσει να βρεθεί στο Κατάρ καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την Σερβία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code