ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ορίστηκαν οι διαιτητές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη



 Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Φενέρμαχτσε και Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίστοιχα, στην Ευρώπη.


Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00) , ορίστηκε ο πολύπειρος Ισπανός,  Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ. Ο 44χρονος ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντέβις, Παλομάρ, 4ος θα είναι ο Λάτρε και στο VAR θα βρίσκονται οι Ερνάντεθ, Μαγκάν.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα κόντρα στην Ομόνοια (0-0) για τα περσινά Play Off του Champions League και απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) το 2015.

Την αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ΠΑΟΚ στη Σλοβακία την ερχόμενη Πέμπτη (25/11, 19:45), θα διευθήνει ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Έρβιν Ζέιστρα και Μάριο Ντικς. 4ος θα είναι ο Σάντερ Φαν Ντε Έικ. Ο 36χρονος διαιτητής ήταν ο άρχοντας του αγώνα Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code