ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έσβησε με... Χ τις υποχρεώσεις της η Εθνική, απέναντι στο Κόσοβο


Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο για μια ακόμη φορά η Εθνική μας ομάδα, απέναντι στο Κόσοβο, στην αυλαία των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, παρά την πολύ καλή εικόνα της Ελλάδας.

Έτσι, το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας, ολοκληρώνει την παρουσία του στην τρίτη θέση.

Α' Ημίχρονο

Η Ελλάδα από το πρώτο λεπτό πίεσε και κράτησε μπάλα, με καθαρό σκοπό να είναι κυρίαρχη στο ματς και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή ήρθε στο 10', όταν ο Μπουχαλάκης έπιασε ενα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα η Εθνική μας ομάδα προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της με ενα καλοχτυπημένο φάουλ του Τσιμίκα που κατέληξε κόρνερ αλλά και μια κεφαλιά του Δουβίκα αργότερα. Το γκολ εν τέλει ήρθε με κεφαλιά, αυτή την φορά του Γιώργου Μασούρα, υποδεχόμενος στο 44' την σέντρα ξυράφι του Πέλκα από δεξιά και τον παίκτη του Ολυμπιακού να πιάνει μια κεφαλιά ψαράκι υποδειγματική από το σημείο του πέναλτι, για το 1-0.

Β' Ημίχρονο

Η Ελλάδα ανέβασε παρα πολλούς ρυθμούς και έγινε ακόμη πιο ασφυκτική στο δεύτερο μέρος. Έχασε αρκετές ευκαιρίες με Πέλκα ως κύριο εκφραστή τους και Μασούρα. Το Κόσοβο άρχισε να ανεβαίνει από το 68' και έπειτα, με αποτέλεσμα να φθάνει και στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 76' μια σέντρα από τα δεξιά ήταν αρκετή να βρει τον Ραχμάνι που τρύπωσε στην άμυνα της Ελλάδας και ισοφάρισε σε 1-1 με προβολή. Η Εθνική μας πιέστηκε αρκετά μετά το 85' , με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μια φάση μετά την άλλη για την ολική ανατροπή του σκορ. Η Ελλάδα στο 94' έφθασε κοντά στο να βγει μπροστά στο σκορ ξανά, όμως το σουτ του Βρουσάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Μούριτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code