ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολλανδικό σάιτ επιβεβαιώνει την παραμονή Φαν Σχιπ

 


Ολλανδικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για το μέλλον του Φαν'τ Σχιπ.

Λίγες ώρες έμειναν, για τη σέντρα της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με την Ισπανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» αναφέρει πως «ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει ρεπορτάζ του ολλανδικού «Voetbalzone.nl» που αναφέρει ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν'τ Σιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» φιλοξενώντας εν συνεχεία δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Ο Ολλανδός τεχνικός, λοιπόν, φέρεται να δηλώνει πως «μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο» σπεύδοντας να επισημάνει πως «πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code