ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποκαλυπτήρια του μνημείου εις μνήμη του Μαραντόνα στην Αργεντινή



Τα αποκαλυπτήρια του τεράστιου μνημείου προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα στην πόλη Σάντα Κλάρα ντελ Μαρ έγιναν ανήμερα της ημέρας που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα έκλεινε τα 61 του χρόνια, το Σάββατο 30/11.

Εκατοντάδες άνθρωποι έδωσαν το παρόν στα αποκαλυπτήρια του μνημείου εις μνήμην του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Σάντα Κλάρα ντελ Μάρ, που δεσπόζει σε ύψος 12 μέτρων, με τον δήμο να το φωταγωγεί κατά την διάρκεια της νύχτας.

«Η σύνδεση που έχει ο Μαραντόνα με την μπάλα, για μένα είναι σχεδόν μυθική. Ήταν σαν τον εκλεκτό, τον άνθρωπο που γεννήθηκε για να ολοκληρώσει το ποδόσφαιρο, χειριζόταν την μπάλα σαν να χειριζόταν ένα μέρος του σώματός του. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία νομίζω ότι μπορούσε να το πετύχει αυτό, το χειρίστηκε σαν ένα χέρι, σαν τα δάχτυλα», είπε ο Σεμπάστιαν Μαρίνο, ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το μνημείο.

«Ντιέγκο για πάντα! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ συγκινητικό, από τότε που έφτασα δεν έχω σταματήσει να κλαίω, όλα είναι πολύ ωραία, είναι υπέροχο, υπέροχο, πολύ ωραίο αυτό που έκαναν», είπε ο Βανέζα Βιγιαρεάλ, κάτοικος της Σάντα Κλάρα ντελ Μαρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code