ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απαντάει ο Αγκουέρο στις φήμες πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο


Ο Κούν Αγκουέρο αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, που ακόμη δεν είναι σίγουρο το πότε θα επιστρέψει και αν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Ο 33χρονος φορ της Μπαρτσελόνα, υπέστη καρδιακή αρρυθμία κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 των Μπλαουγκράνα κόντρα στην Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ωστόσο φαίνεται πως κάποια Καταλανικά μέσα όπως το Catalunya Ràdio, αναφέρουν πως η παθολογία του είναι σοβαρή, η απαισιοδοξία μεγαλώνει και η εκδοχή να μην μπορεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο είναι πραγματική και ο Αργεντίνος το γνωρίζει. 

Ο Σέρχιο Αγουέρο, απαντώντας σε αυτά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόωρο τέλος της καριέρας του, έκανε ένα tweet για την τρέχουσα κατάστασή του. Σε αυτό αναφέρει: "Με δεδομένες τις φήμες, τους λέω ότι ακολουθώ τις υποδείξεις των γιατρών του συλλόγου, κάνω εξετάσεις και θεραπείες και βλέπω την πρόοδό μου εντός 90 ημερών. Πάντα θετικός"

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα και είναι προσεκτική όσον αφορά το μέλλον του Αργεντίνου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code