ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόσμπεργκ: "Ο Νόρις θα είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο μέλλον"

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, Νίκο Ρόσμπεργκ, είπε πως ο Λάντο Νόρις θα είναι νικητής του τίτλου της F1 στο μέλλον, με τον οδηγό της McLaren να έχει μια πραγματικά εντυπωσιακή σεζόν το 2021.

Ο Νόρις είναι ένας από τους πολλούς έξυπνους νέους οδηγούς στο grid που αναμένεται να κάνει μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Σίγουρα στο μυαλό πολλών προτεραιότητα έχουν άλλοι νέοι οδηγοί όπως ο Μαξ Φερστάπεν, ο Σαρλς Λεκλέρ, ο Τζορτζ Ράσεν, όμως φαίνεται πως ο Γερμανός είναι πεπεισμένος ότι ο οδηγός της McLaren έχει τη δυνατότητα να το πετύχει ακριβώς αυτό, με τον ίδιο να λέει στο κανάλι του στο YouTube:

«Εννοώ ότι κάνει μια τόσο εκπληκτική δουλειά, οπότε δεν πρέπει πραγματικά να ανησυχεί. Θα έχει μια σπουδαία καριέρα, μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή ξέρετε, και η νίκη του θα έρθει».

Ο Νόρις πάντως έφτασε κοντά στην πρώτη του νίκη στο Grand Prix στον αγώνα στη Ρωσία πριν από λίγες εβδομάδες πριν από μια καθυστερημένη βροχόπτωση διέλυσε τις ελπίδες του καθώς προσπαθούσε να φέρει τα πράγματα στο σπίτι με γυαλιστερά ελαστικά.

Ακόμα κι έτσι, η πρόβλεψη του Ρόσμπεργκ είναι σίγουρα κάθε άλλο παρά τρελή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code