ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσιμίκας: "Φέτος είμαι πιο σημαντικός"


Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε το "4 στα 4" στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει βασικός και να σημειώνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ο διεθνής ακραίος μπακ σημείωσε σε δηλώσεις του μετά το ματς πως η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα κια τους φιλάθλους, ενώ τόνισε πως την φετινή χρονιά νιώθει καλά και έτοιμος να προσφέρει, κάτι που δνε έγινε σε μεγάλο βαθμό πέρυσι εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα. Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση».

«Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και ακριβώς αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Γι' αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, μόνο για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτό», είπε ακόμη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Επίσης, έκανε και την σύγκριση της περσινής με την φετινή χρονιά έως τώρα: «Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία», υπογράμμισε και κατέληξε: «Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code