ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ (19:45): Για την νίκη που θα δώσει το "πάνω χέρι" για την πρόκριση!


Χαρακτήρα... τελικού έχει αποκτήσει το ματς του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον "Δικέφαλο" να καλείται να φύγει με το "διπλό" και μαζί με το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος προέρχονται από την "οδυνηρή" εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-0) και θέλουν να δείξουν αντίδραση, μιας και το παιχνίδι της Σλοβακίας σημαίνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια στην διοργάνωση. Στα αγωνιστικά θέματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Αλεξάνταρ Μιτρίτσα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ωστόσο θεωρείται απίθανο να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Μιχαηλίδης, μιας και είναι τιμωρημένος, ο Ροντρίγκο, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και οι τραυματίες Αουγκούστο και Ολιβέιρα. Ανέτοιμος να αγωνιστεί είναι και ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια, αν και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή για να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου τεχνικού φέρεται να έχουν "κλειδώσει", με τον Σίντκλεϊ να επανέρχεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Σφιντέρσκι να "προηγείται" του Άκπομ για να ξεκινήσει βασικός, ενώ το ζήτημα είναι στο χώρο του άξονα, όπου τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, αναγνωρίζουν την σημασία του αγώνα, αφού εν πολλοίς θα κρίνει το ποια ομάδα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ματς αναμένεται να είναι κεκλεισμένων των θυρών μιας και παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες στην Σλοβακία, πράγμα που δυσαρεστεί τους ανθρώπους της Σλόβαν καθώς ήθελαν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Σλοβάκοι έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία του  Γιάμπα Κανκάβα, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Ο Γεωργιανός χαφ έχει χάσει μόνο δύο φετινά παιχνίδια της ομάδας του και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα "εργαλεία" της που σίγουρα θα λείψει στην αποψινή "μάχη". Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ούτσε Άγκμπο, ο οποίος θα πάρει θέση στα χαφ δίπλα στον Ντε Καμπς. Επίσης, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες και για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους Χόβαν και Σούλα να διεκδικούν την θέση.

Υπενθυμίζουμε την βαθμολογία του ομίλου:

Κοπεγχάγη  9
Σλόβαν Μπρατισλάβας  7
ΠΑΟΚ  7
Λίνκολν  0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code