ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με ψηλά το κεφάλι είπαμε "αντίο" στο Μουντιάλ, Ελλάδα-Ισπανία 0-1


Η Εθνική μας ομάδα, το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και αναγκάστηκε να ηττηθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ από την Ισπανία με 0-1 , ολοκληρώνοντας έτσι τα όποια όνειρα υπήρχαν για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Α' Ημίχρονο

Με ανεβασμένες τις γραμμές της, ασκώντας υψηλή πίεση η Εθνική μας ομάδας ξεκίνησε το ματς στα πρώτα 10', δείχνοντας την εικόνα ότι θέλει να πάρει κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Από εκείνο το λεπτότερο και έπειτα έμεινε πίσω και προστάτεψε τα μετόπισθεν της, χωρίς να απειλείται ουσιαστικά ποτέ. Ωστόσο, οι Ισπανοί βρήκαν τον τρόπο, αφού στο 24' ο Γιαννούλης κάνοντας απρόσεκτο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σαράμπια στο 26', όπου νίκησε τον Βλαχοδήμο. Η Εθνική μας ομάδα δεν έδειξε να επηρεάζεται καθόλου από το γκολ που δέχθηκε και συνέχισε το παιχνίδι της, ασφυκτική άμυνα και πίεση ψηλά ενίοτε.

Β' Ημίχρονο

Πολύ πιο ανεβασμένη η Εθνική μας ομάδα στο δεύτερο μέρος, κάτι που διατήρησε καθ' όλη την διάρκεια του αναγκάζοντας τους Ισπανούς σε λανθασμένες απομακρύνσεις, κυρίως σε πλάγια άουτ. Η Ελλάδα όμως δεν κατάφερνε να μετουσιώσει σε ουσιαστική φάση την πίεση που ασκούσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code