ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

ΑΕΛ: "Διορισμός Διοικούσας επιτροπής από Αυγενάκη και UEFA"


 Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης εξαπέλυσε βολές κατά της ΕΠΟ και ζήτησε σε συνεργασία με την UEFA τον διορισμό διοικούσας επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως κάναμε γνωστό από την πρώτη στιγμή του παράνομου υποβιβασμού μας από την Super League 1, μετά από το άγριο κυνηγητό του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου με επικεφαλής τον διάδοχο του Θωμά Μητρόπουλου, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και αυτούς που κρύβονται από πίσω του και τον υποκινούν για να ελέγχουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τους αφανείς ιδιοκτήτες βρώμικων ποδοσφαιρικών ομάδων, χωρίς οπαδούς να τους ελέγχουν, με μοναδικό σκοπό να στήνουν αγώνες και να πλουτίζουν από το στοίχημα, η μοναδική μας διέξοδος εναντίον οιουδήποτε μας έβλαψε και έχει σκοπό να το κάνει και στο μέλλον, ήταν και είναι η προσφυγή μας στην δικαιοσύνη, τόσο στην αθλητική, όσο και στην τακτική, αφού πλέον αποφασίζουν έντιμοι, Ανεξάρτητοι Τακτικοί Δικαστές και όχι δικηγόροι, που για να παίρνουν ένα μισθόαυτοεξευτελίζονται, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε νομικό επίπεδο, αφού δεν έχουν ούτε προσωπική, ούτε νομική αξιοπρέπεια και δεν ντρέπονται, για να ικανοποιήσουν τους κακοποιούς του ποδοσφαίρου, τα αφεντικά τους, να εμφανίζονται ενώπιων Ανωτάτων Δικαστικών και να υποστηρίζουν παρανομίες και νομικές γελοιότητες, υποστηριζόμενοι από γνωστούς δικηγόρους που στο παρελθόν ήταν μεταφορείς χρημάτων που κατέληγαν στις τσέπες του Θωμά Μητρόπουλου και Σπάθα ή ήταν οι ίδιοι κατηγορούμενοι στην δικογραφία του εντίμου Εισαγγελέα Λακαφώση κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για την κατασκευή πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Η ΑΕΛ υποβιβάσθηκε γιατί με τις ευλογίες της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, τρία «εργαλεία» της παρανομίας του ποδοσφαίρου Διακοφώτης, Γιαρένης, Φρέρης μαζί με τον Αλέξη Δέδε ανακάλεσαν παράνομα τα δελτία έντεκα βασικών ποδοσφαιριστών της μία ώρα πριν ο διαιτητής Κουτσιαύτης παρουσία του κ. Κλάντεμπερκ σφυρίξει την έναρξη του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς στην Λαμία και γιατί σε 40 περίπου αγώνες!!! της ΑΕΛ, του Παναιτωλικού και της Λαμίας σφύριξαν οι Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος κατακρεουργώντας την ΑΕΛ και ευεργετώντας τους αντιπάλους της, γιατί μετά τις εκτός έδρας νίκες μας επί του ΟΦΗ, του Απόλλωνα και του Ατρομήτου, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βόλος έκαναν τα πάντα στα play-out για να υποβιβαστούμε για έναν μόλις βαθμό.

Το ίδιο προσπάθησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και οι υποτακτικοί του, όπως αποδεικνύεται από την παράνομη απόφαση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη, να κάνουν και τώρα και να ευνοήσουν παράνομα εις βάρος της ΑΕΛ πέντε αντιπάλους της που συμμετέχουν στον βόρειο όμιλο της Super League 2, ώστε να ενισχυθούν νομικά και αγωνιστικά, εντελώς παράνομα και να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται, αλλά και να μην πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πριν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, αλλά ευτυχώς οι Ανώτατοι Δικαστές του Διαιτητικού Δικαστηρίου τους κατεξευτέλισαν, όπως εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει για αυτό καταθέσαμε και την προσφυγή, εκθέτοντας τόσο τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και τωναφεντικών του στην Εκτελεστική Επιτροπή και στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όσο και στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ με τους δύο επικεφαλής της, οι οποίοι για να βλάψουν την ΑΕΛ, όπως έκαναν και στην περίπτωση της ανακλήσεως των δελτίων, όπου πάλι Ανώτατοι Δικαστές τους κατεξευτέλισαν, ήλθαν με δύο «γνωστούς» δικηγόρους που ήταν πάλι μαζί τους στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων, υποστήριξαν διάφορες νομικές γελοιότητες.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του θα παραλάβει σήμερα το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης και περιμένουμε άμεσα από τον κ. Αυγενάκη να ενεργοποιήσει όλες τις νόμιμες δυνατότητες εις βάρος όλων αυτών που με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Αντωνίου, τον ταμία κ. Τζαφέρη και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής γελοιοποίησαν τον νόμο Αυγενάκη και τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσπαθούν να μετατρέψουν την Super League 2 στο καταφύγιο των διεθνών κακοποιών του παράνομου στοιχήματος, που ξαφνικά ερωτεύτηκαν όλες τις ομάδες σφραγίδες χωρίς οπαδούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τους έλληνες συνεργάτες τους, που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, θέλουν να μετατρέψουν την κορυφαία παγκοσμίως κοινωνική εκδήλωση, το ποδόσφαιρο, σε προσωπική τους επιχείρηση, με σκοπό το «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων και τα παράνομα κέρδη του στοιχήματος, αφού κανένα λόγο δεν έχει κανένας Αμερικάνος, Καναδός, Ιρανός, Αυστραλός να αγοράσει ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες και να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα 40 ομάδων που μόνο ένας ανεβαίνει μετά από δύο ή τέσσερα μπαράζ και θα κερδίζει το εισιτήριο της ανόδου στην Super League 1.

Η νομική μας άποψη είναι ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη απόφαση πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι και επειδή πρόκειται για το προεδρείο της ΕΠΟ, ο κ. Αυγενάκης εάν θέλει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει σε συνεργασία με την UEFA να προχωρήσει στον διορισμό Διοικούσης Επιτροπής.

Οτιδήποτε άλλο είναι ουσιαστικά και νομικά αδύνατον να σώσει τις νόμιμες ομάδες από αυτό το καθεστώς της παρανομίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και την πώληση του σε αχυρανθρώπους την 27/2/2015 και ακολούθως και πάλι η νομική υπηρεσία μας θα προβεί στις σωστές νομικές ενέργειες για την αγωνιστική και οικονομική αποζημίωση μας.

Τον λόγο έχει πλέον μόνο η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη και η Κυβέρνηση δια του κ. Αυγενάκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code