ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : Αποστολή με Σίντκλει, χωρίς Κρέσπο - Κούρτιτς.


Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Κοπεγχάγη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει αποστολή με μία σημαντική επιστροφή και δύο εξίσου σημαντικές απουσίες.

O Ρουμάνος προπονητής του δικεφάλου ανακοίνωσε τους 23 παίχτες που θα ταξιδέψουν για την Δανία, όπου την Πέμπτη οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Κοπεγχάγη, για την 3η αγωνιστική του Uefa Conference League. Σε αυτήν θα βρίσκεται κανονικά ο Σίντκλει Φερέιρα ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Κούρτιτς και Κρέσπο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους ασπρόμαυρους. Από την άλλη, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός , συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και θα χρειαστεί ακόμα λίγες μέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή : Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Σίντκλει, Γιαξής, Εσίτι, Ντάγκλας Αγκούστο, Σβάμπ, Ελ Καντουρί, Μούργκ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μίτριτσα, Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι, Άκπομ, 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code