ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σχίζας: "Σημαντικό ματς για εμάς, περιμένουμε γεμάτο γήπεδο το Σάβατο"


Δηλώσεις ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (16/10, 17:00) πραγματοποίησε ο αρχηγός του Άρη, Σταύρος Σχίζας.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο 32χρονος φόργουορντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Σαββάτου (17:00):

"Επιστρέφουμε στην έδρα μας για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Αν και είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για μας. Είναι ένα είδος τελικού. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, σημασία έχει το τι θα κάνουμε εμείς. Αν παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
Σιγά σιγά μαζευόμαστε. Χθες έκανα κι εγώ την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα, μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βοηθήσω στον αγώνα με τον Κολοσσό, δεν είναι στο χέρι μου, αλλά σ’ αυτό του ιατρικού επιτελείου.
Ο Κολοσσός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με καλό ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση κι αυτό δεν αφορά μόνο στην προσεχή αναμέτρηση.
Από το κλίμα που υπάρχει, περιμένουμε πολύ κόσμο στο «NicK Galis Hall» το Σάββατο. Η βοήθεια του κόσμου είναι καταλυτική για μας. Μας δίνει μία ενέργεια που τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας δώσει.
Κλείνοντας θέλω να πω δυο κουβέντες για τον συμπαίκτη μου Γιάννη Σιδηροηλία, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση. Θέλω να του ευχηθώ ολόψυχα καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας. Οι τραυματισμοί είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Σου κόβουν τον ρυθμό, που είναι το πιο βασικό, ενώ πρέπει να βλέπεις από τον πάγκο την ομάδα να προπονείται και να παίζει αγώνες κι εσύ κάνεις θεραπείες. Είσαι σαν θηρίο στο κλουβί."



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code