ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύπελλο Ελλάδας:Πέαρασαν Ξάνθη ,Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, στην παράταση η ΑΕΛ

 


Ολοκληρώθηκε η 4η φάση του Κυπέλλου, με εννέα ομάδες να βρίσκονται στην επόμενη φάση (Καλλιθέα, Λευκίμη, Αλμωπός Αριδαίας,Ηλιουπολη, Αχέρων Καναλικίου και Κηφισιά να περνάνε χωρίς αγώνα) εκεί που θα βρίσκονται και ομάδες της Superleague (πέραν των ΑΕΛ, Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ).Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Ηρακλής και Αιγάλεω αγωνλιστηκαν χωρίς τους νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές τους,

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 στην έδρα της Προοδευτικής με τέρματα των Ιμπραίμι και Μονρόουζ, ενώ ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-1 τον Ηρακλή, με τον Μπαστάκο να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Ανάκογλου να απαντάει άμεσα και τον Ριβάλντο να δίνει την νίκη 90'.

Η ΑΕΛ χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί απέναντι στον Διαγόρα στην Ρόδο, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Μαυριά στο τέλος του 1ου ημιχρόνου αλλά ισοφαρίστηκε στο 78' από τον Ραφίνια και τον Γιάκο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με πέναλτι στην παράταση.Στην επόμενη φάση πέρασε και η Παναχαϊκή που νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω ενώ υπήρξε και διακοπή στο παιχνίδι καθώς έσκασε κροτίδα στον πάγκο των φιλοξενούμενων και βρέθηκε στο έδαφος ο τεχνικός τους, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Η Νίκη Βόλου νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη στον Βόλο με τέρματα των Ποζατζίδη και Ανδρέου, ενώ ο Λεβαδειακός προκρίθηκε και αυτός με 2-0 με γκολ των Τσάπρα και Μουτίνιο.Τα Τρίκαλα παρότι πήγαν στην παράταση πήραν την πρόκριση με 1-0 επί του ΑΟ Υπάτου με τέρμα του Ριζογιλαννη με πέναλτι στο 116'.Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε και αυτή το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας με 2-0 στα πέναλτι καθώς παράταση και κανονική διάρκεια έληξαν 1-1.

 

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0 (74' Κυβελίδης)

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΛ 1-2 (78' Ραφίνια / 41' Μαυριάς, 96' Γιάκος πεν)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (κ.δ. - παράταση) , 2-0 πεν. (103' Αθανασιάδης / 94' αυτογκόλ)

Προοδευτική - Ξάνθη 0-2 (25' Ιμπραΐμι, 84' Μονρόουζ)

Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 2-0 (72' Βλαχομήτρος, 90' Ανδρέου)

ΑΟ Υπάτου - Τρίκαλα 0-1 (116΄ πεν. Ριζογιάννης)

Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1 (69' Ανάκογλου, 90' Ριβάλντο / 67' Μπαστακός)

Κοζάνη ΦΣ - Άγιος Νικόλαος

Λεβαδειακός - Καλαμάτα 2-0 (64' Τσάπρας, 75' Μουτίνιο)


Οι ενδεκάδες των αναμετρήσεων:


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Εππάς, Ανάκογλου, Φουάσης, Γκάνης, Ριβάλντο
ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεργιανός, Παπαδόπουλος, Μασούρας, Τότσκα, Βιτίνιο, Μπαστακός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Βρακάς, Λιάγκας, Λινάρδος, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Νάνι, Τσαγκαλίδης, Κόκκορης, Λουκίνας

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Καρακίτσος, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Ταυταρίδης, Σπηλιώτης, Λίμα, Ατματσίδης, Ποτουρίδης.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Σεντούριον, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόζι, Ριζογιάννης, Ευθυμίου, Ρέκιν, Κουσκουνάς, Μπαράτα, Ελευθεριάδης, Χειρίτραντας.

ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπάρο, Καραγιάννης, Κωστούλας, Ιορδανίδης. Νάνος.
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: Μπένκο, Μηνάς, Δολαψάκης, Πλουσής, Πυθαρούλης, Τσανάι, Μαύρης, Φουκαράκης, Νοκάι, Πάγια, Μαρκάκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Παναγιωτίδης, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Γκαρσία, Ροχάνο.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Ποζατζίδης, Κωστανάσιος, Κούατενγκ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος Σμίλτος, Σεληνιωτακςη, Τεγιούσης, Κωνσταντακόπουλος, μπουρλάκης, Κυβελίδης, Χαντί, Καρακλάγιτς.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλι, Σαμπανίδης, Βουκελάτος, Τριμμάτης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τοπάλ, Σινγκ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Λαμπίρης, Μουμίν, Πίσπας, Ζούνης, Τάτσης, Κουϊρουκίδης.
ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ, Κολομπίνο, Νικολιάς, Όγκμποε, Μαυριάς, Γλυνός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code