ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Συμφωνία με Έρικ Γκρίν, το προσπαθεί για Μπράουν



  Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ενίσχυση για την μπασκετική ΑΕΚ, με την Βασίλισσα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έρικ Γκρίν, αλλά να προσπαθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή για το μπαμ με τον Άντονι Μπράουν.

Ο Ερικ Γκριν βρίσκεται στην Αμερική και σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και περιμένει το ΟΚ την ομάδας για τα ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε είναι χωρίς ομάδα εδώ και καιρό και η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Την περυσινή χρονιά ο Γκριν είχε 17.9 πόντους στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και 21.3 πόντους στο Eurocup με την φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που η ΑΕΚ δεν προχωράει ακόμη την περίπτωση του Γκριν είναι οι σκέψεις πως η ομάδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για έναν σουτέρ στη θέση όπου βασικός στόχος παραμένει ο Άντονι Μπράουν. Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για τον Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ σε 41 παιχνίδια με Λέικερς, Τίμπεργουλβς, Πέλικανς και Μάτζικ. Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνουν προσπαθείς εδώ και καιρό να κλείσουν τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ, η περίπτωση του οποίου παραμένει δύσκολη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code