ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θα μας τρελάνει φέτος η Μονακό


 Μετά την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση, αυτή τη φορά επί του Ερυθρού Αστέρα στο Πριγκιπάτο, η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ντουέιν Μπέικον (1.98μ.) που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ. 

Ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ, μέτρησε πέρυσι 10,9 πόντους στο ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ, στους οποίος έπαιξε 72 παιχνίδια από τα οποία τα 50 ήταν βασικός με μέσο όρο 26 λεπτά στο παρκέ!

Μιλάμε δηλαδή για έναν παίκτη με σοβαρό ρόλο στο ΝΒΑ, έστω και σε μία χαμηλής δυναμικότητας ομάδα όπως ήταν οι Μάτζικ πέρυσι. Είχαν προηγηθεί τρεις σεζόν στους Χόρνετς που τον πήραν μετά το ντραφτ του 2017, στο οποίο ο Μπέικον επιλέχθηκε στο Νο40 από τους Πέλικανς.

“Η Ευρωλίγκα είναι απλά η καλύτερη διοργάνωση μετά το ΝΒΑ”, δήλωσε ο Μπέικον και συνέχισε:

“Τα έδωσα όλα για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ αλλά δεν έγινε πραγματικότητα. Ξεκινάω κάτι καινούργιο. Εδώ κάθε εβδομάδα αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες και παίκτες. Πολλοί από αυτούς βρίσκονταν στο ΝΒΑ όπως και στη δική μας ομάδα, ενώ αρκετοί έπαιξαν στην Αμερική μετά την Ευρωλίγκα”.

Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν συμπαίκτης πέρυσι με τον Ντόντα Χολ που συναντάει τώρα στο Μονακό. Και τα πάει πολύ καλά μετρώντας 9,2 πόντους με 5,3 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ.

Πρώην ΝΒΑερ φυσικά, ήταν ο Μάικ Τζέιμς, όπως κι ο Μοτιεγιούνας για έξι χρόνια. Παίκτες που προφανώς ο Μπέικον είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τους γνωρίζει καλά.

Με τον Μπέικον στη σύνθεση της η Μονακό προσθέτει ακόμα μία δύναμη στο σκοράρισμα της. Και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 3-3, αλλά η δυναμική της δείχνει δυνατότητες για πρόκριση στην οκτάδα. Την οποία είχε και χωρίς τον Μπέικον θα λέγαμε χωρίς ενδοιασμό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code