ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρέσπο : «Έτοιμος για την επιστροφή μου – Μιχαηλίδης και Μιχάι το μέλλον του ΠΑΟΚ»

 


Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση , δήλωσε πως είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ενώ παράλληλα μίλησε για την παρουσία των Μιχαηλίδη και Μιχάι στον ΠΑΟΚ,την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και το άνοιγμα της Θύρας 4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

 Για τα τρία παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας: «Συνολικά αν το δούμε, θεωρώ πως πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Πήραμε μια νίκη στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες πολύ νωρίς και αυτό άλλαξε τις ισορροπίες, ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο παιχνίδι με το Βόλο χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και ελέγχαμε τον ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσα να κάνουμε το ίδιο. Με τον Ολυμπιακό έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι είχα την αίσθηση ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του, γιατί μπήκαμε πιο καλά στο παιχνίδι από τον αντίπαλό μας, αλλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε λίγο την ισορροπία μας και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

 Για την απουσία του από την αγωνιστική δράση «Μου έλειψε πολύ. Τον τελευταίο μήνα είχα τον τραυματισμό που με δυσκόλεψε αρκετά. Τώρα έχω επιστρέψει εδώ και μία βδομάδα και κάνω κανονικά προπονήσεις με την ομάδα. Αρχικά από το παιχνίδι του Σαββάτου και για τα επόμενα παιχνίδια, είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να πάρω τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό».

Για τους Μιχαηλίδη και Μιχάι :

«Πρέπει να δείξουμε υπομονή και να έχουμε διαφορετική προσέγγιση. Όταν παίζουνε οι πιο έμπειροι και οι μεγάλοι ηλικιακά, λέμε "γιατί δεν βάζεις μέσα τους μικρούς'' και όταν παίζουνε οι μικροί και κάνουν κάποιο λάθος, λέμε ''γιατί δεν παίζουν οι πιο έμπειροι''. Οπότε, πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι περνώντας τα χρόνια θα είναι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι βασικοί. Εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να τους βοηθήσουμε αλλά θα πρέπει να κάνουμε και υπομονή. Να τους διαχειριστούμε σωστά ώστε να είναι πιο ελεύθεροι, πιο άνετοι, για να μπορέσουν να δείξουν τα στοιχεία που έχουνε».

Για την επιστροφή της Θύρας 4 και τον κόσμο στα γήπεδο:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ξανά τη στήριξη του κόσμου μας και το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ο κόσμος περιμένει ενάμιση-δύο χρόνια για να έρθει στο γήπεδο και να είναι το γήπεδο γεμάτο, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που γυρίζουν και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code