ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άϊντραχτ-Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή με φόντο την πρώτη θέση

 


Το ευρωπαϊκό τους κοστούμι φοράνε και πάλι οι ερυθρόλευκοι, καθώς φιλοξενούνται απόψε στην Φρανκφούρτη από την τοπική Άϊντραχτ. Αδιαμφισβήτητα δύσκολη αποστολή για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι.

Ολυμπιακός:

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από το δύσκολο διπλό στα Γιάννενα, γεγονός που τους ανεβάζει την ψυχολογία για την σημερινή αναμέτρηση. Φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και του ομίλου στο Europa League, δείχνοντας ότι βρίσκει λύσεις στα δικά της προβλήματα. Έχει συλλέξει 14 βαθμούς στις εγχώριες διοργανώσεις, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, ενώ σημειώνει δέκα τέρματα έχοντας δεχτεί μόνο τρία σε έξι αναμετρήσεις. Στην Ευρώπη έχοντας δώσει δύο παιχνίδια με Άντβερπ και Φενέρ αντίστοιχα, έχει σημειώσει το απόλυτο δύο στα δύο σκοράροντας πέντε γκολ την ίδια ώρα που έχει δεχθεί μονάχα ένα. Όχι και άσχημα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι χωρίς καμία απουσία και με δύο χιλιάδες φίλους στο πλευρό τους σκοπεύουν να διεκδικήσουν ακόμη ένα σπουδαίο διπλό.

Άϊντραχτ:

To σύνολο του Αυστριακού τεχνικού Γκλάσνερ έχει παρουσιάσει αναιμικό πρόσωπο στις πρώτες εβδομάδες της φετινής σεζόν. Με αρνητική παρουσία στο γερμανικό πρωτάθλημα, στέκεται στην 24η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συλλέξει μόλις 8 βαθμούς, Σε αναμετρήσεις αυτό μεταφράζεται σε μία νίκη, μία ήττα και πέντε ισοπαλίες, διατηρώντας παράλληλα αρνητική διαφορά τερμάτων με ρεκόρ 9-11. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η μοναδική τους νίκη πραγματοποιήθηκε με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Στα ευρωπαϊκά πεπραγμένα, η ομάδα της Φρανκφούρτης τα έχει καταφέρει βάση προγράμματος, όντας στην δεύτερη θέση μετρώντας ισοπαλία με την Φενέρ και επικράτηση με την Άντβερπ. Φτωχή συγκομιδή τερμάτων έχοντας σκοράρει εις διπλούν, την ίδια ώρα που δέχθηκαν μόνο ένα τέρμα. Χωρίς σημαντικές ελλείψεις και αυτοί θα βασιστούν σε μεγάλο βαθμό στην καυτή έδρα της Ντόιτσε Μπαν Αρίνα.

Διαιτητής: Tιάγκο Μάρτινς (Πορτογαλία)

Γήπεδο: Nτόιτσε Μπανκ Αρίνα (Φρανκφούρτη)

H ερυθρόλευκη αποστολή:  Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code