ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για Στάνκοβιτς και εν αναμονή απόφασης για επέμβαση



Ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς αποχώρησε απο την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ λόγο ενοχλήσεων στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και την αγωγή που θα ακολουθήσει ο παίχτης.

Ξαφνικό πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα ενόψει του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο προέκυψε για την ΑΕΚ, με τον Στάνκοβιτς να νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο του και να αποχωρεί προληπτικά. Ο ίδιος ο παίχτης είχε νοιώσει ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να είναι κάτι σημαντικό και να τις ξεπερνάει, δίνοντας κανονικά το παρόν στον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο και πραγματοποιώντας μάλιστα και πολύ καλή εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρόβλημα του Στάνκοβιτς είναι παρόμοιο με αυτό που είχε αντιμετωπίσει και ο Λιβάι Γκαρσία και αντιμετωπίζεται με έναν καθαρισμό του μηνίσκου όπου θα τον αφίσει εκτός προπονήσεων για 3-4 εβδομάδες. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θέλει να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία και να πραγματοποιήσει την επέμβαση μόνο εαν συνεχιστούνε οι ενοχλήσεις ή αργότερα χρονικά όπου δεν θα υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις με την ΑΕΚ και την εθνική ομάδα του, με την απόφαση να παίρνετε τις επόμενες ημέρες ύστερα απο κοινή απόφαση του παίχτη και του ιατρικού επιτελείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code