ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουτσέσκου: "Δεν είμαι ο λόγος της επιστροφής του Μίτριτσα"


 Ο νεοαποκτηθέν εξτρέμ του ΠΑΟΚ Μίτριτσα διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο στις πρώτες του αναμετρήσεις και με αυτόν τον τρόπο ανταμείφθηκε με την επιστροφή του στην εθνική Ρουμανίας. Για τον γεγονός αυτό κλήθηκε να μιλήσει ο συμπατριώτης του και προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου σε τοπικό μέσο της χώρας.

Τα όσα ανέφερε ο coach:

"Δεν είμαι ο λόγος της επιστροφής του Μίτριτσα στην εθνική Ρουμανίας, αλλά οι ικανότητές του που είναι εξαιρετικές. Έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και το έκανε γρήγορα. Άρπαξε την ευκαιρία, σκόραρε δύο φορές και αυτό είναι πολύ καλό. Βέβαια, εδώ μιλάμε για την εθνική ομάδα και όχι για έναν παίκτη", είπε ο προπονητής του Δικεφάλου που έδειξε μάλλον ρεαλιστής για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ρουμανίας στα τελικά του Μουντιάλ 2022.

Υπάρχουν πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Αν μιλήσουμε αυστηρά για την αξία των ρόστερ, η Ρουμανία είναι 2η σε αυτόν τον όμιλο. Αν μιλήσουμε για νοοτροπία, εκπαίδευση και στάση στις δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών, τότε θα πρέπει να υποφέρουμε για να τα καταφέρουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code