ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Ντεμπελέ για να ανανεώσει



Τελεσίγραφο φαίνεται πως έδωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στον ατζέντη και τον ίδιο τον Ντεμπελέ, με σκοπό να τον πιέσουν να ανανεώσει όσο πιο σύντομα το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα.

Με το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του να μεγαλώνει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πίεση και η ανάγκη ανανέωσης απο πλευράς Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ με σκοπό να μην χάσουνε μια μεγάλη επένδυση χωρίς να μπει κάποια αποζημίωση στα ταμεία της ομάδας.

Με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους να παρακολουθούν στενά την υπόθεση του παίχτης, σύμφωνα με την «Sport», οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν στον ατζέντη του Γάλλου επιθετικού ότι μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να παρθεί οριστική απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πληροφοριακά υπενθυμίζουμε  ότι ο Ντεμπελέ κόστισε  € 105 εκατομμύρια το 2017 στην Μπαρτσελόνα,  ενώ η συμφωνία με την Ντόρτμουντ περιελάβανε ακόμη € 40 εκατομμύρια ως πριμ στόχων. Ο 24χρονος επιθετικός πάντως βρίσκεται εκτός αγώνων εδώ και αρκετό καιρό λόγο προβλημάτων τραυματισμών, ενώ δεν έχει δικαιώσει ακόμα τα χρήματα που έχουνε δαπανηθεί γι' αυτόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code