ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση


Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος μετά το ισόπαλο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Απολων Σμυρνης στο Χαριλάου θα είναι εμφανώς ανακουφισμένος καθώς είδε τους τραυματίες παίκτες του να πραγματοποιούν μέρος της προπόνησης. 

Πιο αναλυτικά οι Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπίνιο και Ντάνιελ Μαντσίνι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκαναν ατομικό, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Απών από την προπόνηση και ο - μεγάλος άτυχος - Μοχάναντ Άλι που υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. 

Πιθανότατα και οι πέντε ποδοσφαιριστές θα μπουν στο πλάνο του προπονητή τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (17/10, 19:30), καθώς μεσολαβεί το διάστημα των 12 ημερών για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Στις προπονήσεις των ημερών αυτών δε συμμέτεχουν και οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν (Σουηδία), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία), Τζέιμς Τζέγκο (Αυστραλία) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία). 

Η σημερινή προπόνηση (5/10) ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας). Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code