ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον περιφερειάρχη για το γήπεδο της Νέας Τούμπας



Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ είχε σήμερα (08/10) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με αφορμή το νέο γήπεδο της Τούμπας.


Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας, Κωνσταντίνο Μπέφα συναντήθηκαν σήμερα (8/10) με τον αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, και τους κ.κ. Μουτσάκη και Δημογιάννη, με σκοπό να ενημερωθούνε για την πορεία υλοποίησης του έργου του νέου γηπέδου της Τούμπας, με τον περιφερειάρχη να επαναλαμβάνει τη δέσμευση που είχε αναλάβει, ότι όλα τα έργα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του νέου γηπέδου θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Επιπλέον, τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του κατέθεσαν το πλαίσιο ενεργειών και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Από εκεί και πέρα, εκτός από το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας και τις συζητήσεις για την υλοποίηση του έργου, υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στην μετεγκατάσταση της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code