ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζέκα: "Δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη"


Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί μία από τις πιο συμπαθητικές μορφές του ελληνικού, αλλά και διεθνής ποδοσφαίρου. Όπως γνωρίζετε η ατυχία χτύπησε την πόρτα του διεθνή μας μέσου, με τον ίδιο να υποφέρει από ρήξη χιαστού και να αναγκάζεται να χάνει ολόκληρη την σεζόν. Ο ίδιος μίλησε στο επίσημο κανάλι της Κοπεγχάγης με διάθεση, η οποία όπως φαίνεται αποκτήθηκε από την σπουδαία στήριξη που δέχθηκε από τον κόσμο.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

"Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη. Από όλους στη Δανία και από όλους στην Ελλάδα", δήλωσε αρχικά ο Κάρλος Ζέκα στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (15/10) στην τηλεόραση της Κοπεγχάγης.

"Τελικά, είναι αυτό που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Φυσικά, οι τίτλοι είναι επίσης σημαντικοί, αλλά το να βλέπεις ανθρώπους να σε υποστηρίζουν τόσο πολύ, αυτό είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη δύναμη. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη. Δεν έχω λόγια γι' αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ και ότι είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code