ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φόρσμπεργκ: Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο απο την αρχή απέναντι στην Ελλάδα



Ελλάδα και Σουηδία παίζουν τον «τελικό» του ομίλου για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη (12/10, 21:45), όπου με νίκη της η Ελλάδα θα έχει ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ενώ σε περίπτωση ήττας θα βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση και πιθανός με το ένα πόδι εκτός διεκδίκησης.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Σουηδίας, Έμιλ Φόρσμπεργκ έκανε δηλώσεις εχθές μετά την επικράτηση της Σουηδίας επι του Κοσόβου με 3-0 και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κυριαρχήσει και να μην την… πατήσει όπως στην Αθήνα.

«Με την Ελλάδα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, άμεσα από το πρώτο λεπτό εάν είναι δυνατόν. Στην Αθήνα αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια μας και το πληρώσαμε. Την Τρίτη πρέπει να φερθούμε διαφορετικά, να δείξουμε από την αρχή ποιος έχει τον έλεγχο».

Όσο για το παιχνίδι και την εύκολη επικράτηση απέναντι στο Κόσοβο ανέφερε: 

«Το ματς με το Κόσοβο δεν ήταν καλό για εμάς, μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή στα τελευταία 30 λεπτά καταφέραμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Δεν σπαταλήσαμε όλη μας την ενέργεια, όπως έγινε πριν από ένα μήνα απέναντι στην Ισπανία λίγο πριν ταξιδέψουμε στην Αθήνα, όπου ήμασταν λίγο υποτονικοί. Αυτή τη φορά την Τρίτη θα είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση και θα δώσουμε ότι έχουμε απέναντι στην Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code