ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι λόγοι αποκλεισμού του Ονιεκούρου

 


Σε πρώτη φάση ας ξεκαθαριστεί πως ο αποκλεισμός του Νιγηριανού δεν οφείλεται σε πρόβλημα τραυματισμού, καθώς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιποι ομάδα του Ολυμπιακού, όποτε ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι καθαρά θέμα του Μάρτινς.

Από δω και πέρα δύο είναι τα ενδεχόμενα του αποκλεισμού του:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να κόβει έναν μη κοινοτικό παίκτη σε κάθε παιχνίδι, καθώς ο αριθμός αυτών των παικτών που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός υπερβαίνει τον αριθμό αυτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε παιχνίδι, και μέχρι πρότινος αυτός ο οποίος κοβόταν ανήμερα των αγώνων ήταν ο Ουσεινού Μπα.

Εφόσον όμως ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και αναμένεται να αγωνιστεί και με τον Παναιτωλικό και στον ερχόμενο αγώνα της Πέμπτης (4/11) απέναντι στην Άιντραχτ, λόγο του γεγονότος ότι ο Σισέ είναι τιμωρημένος, αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει πλέον πέντε μη κοινοτικούς παίκτες(ο Σισέ, ο Μπα, ο Α. Καμαρά, ο Κούντε και ο Μ. Καμαρά).

Επίσης να σημειωθεί πως ο Γκάρι Ροντρίγκεζ διαθέτει Ολλανδικό διαβατήριο καθώς είναι γεννημένος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ένας άλλος λόγος που ο Μάρτινς δεν παίρνει μαζί του ώστε να τον κόψει ανήμερα του αγώνα όπως συνέβαινε είναι πως ο Νιγηριανός δεν έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του καθώς παρότι έχει πάρει πολλές ευκαιρίες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ απέναντι στην Σλόβαν τον Αύγουστο και η γενική του εικόνα δεν είναι η καλύτερη.Ενδεχομένως ο προπονητής του Ολυμπιακού να θέλει να δώσει ευκαιρίες στους Βρουσάι και Λόπες ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα καθώς βρίσκονταν εκτός πλάνων το τελευταίο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code