ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε την έφεση ο Παναθηναϊκός με κόσμο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

 

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε, στην έφεση για την τιμωρία των 2 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια, έξω από τη θύρα 14 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την έφεση αλλά και το πρόστιμο των 70.000, που του είχε επιβληθεί και έτσι τα δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν κανονικά με κόσμο.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, άρα δε φέρουν ευθύνη. Παράλληλα, και αναφορικά με το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ' όψιν από τον αθλητικό δικαστή, υποστήριξαν ότι αφενός αρχικά δεν ήταν στον κατηγορητήριο, άρα δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια αυτά δεν έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς το βίντεο αναγράφει ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

Από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι το βίντεο βγαίνει για να στηρίξει το κατηγορητήριο. Όσα φαίνονται στο βίντεο δεν υπάρχουν σε κανένα κατηγορητήριο, επομένως παρότι γενικά ως αποδεικτικό μέσο γίνεται δεκτό, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι άκυρο γιατί αναφέρεται σε πράξεις για τις οποίες ο Παναθηναϊκός δεν κατηγορήθηκε ποτέ και από κανέναν. Επιπροσθέτως η πρωτόδικη επέκτεινε απαράδεκτα τα όρια του εν γένει χώρου πέραν των όσων ορίζει το άρθρο 1 του π.κ. της ΕΠΟ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code