ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Bild: Κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού Αιντράχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός


Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα Bild υπάρχει κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αιντράχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο λόγος έχει να κάνει με ένα τυφώνα που σαρώνει την Γερμανία ονόματι ignatz. Η προκαθορισμένη ώρα του παιχνιδιού είναι στις 22:00. Οι άνεμοι στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης αγγίζουν τα 120 Χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ λόγω των καιρικών συνθηκών έχουν πέσει και πολλά δέντρα γύρω από το γήπεδο της Αιντράχτ, ενώ στην περιοχή υπάρχει και δάσος, οπότε υπάρχει φόβος για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και η ομάδα και η UEFA εξέτασαν το ζήτημα και θεωρούν πως δεν υπάρχει θέμα να γίνει ο αγώνας κανονικά.

Κατόπιν, δε, η Άιντραχτ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Το μέτωπο της καταιγίδας Ignatz δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο έχουν εν τω μεταξύ καθαριστεί. Οι επισκέπτες του παιχνιδιού καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί κατά την άφιξή τους και να αποφεύγουν τα δασικά μονοπάτια».

Μέχρις ώρας δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το ανα θα γίνει το παιχνίδι και αν η κατάσταση παραμένει έτσι φαίνεται πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στην ώρα του, αυτό όμως το οποίο ανησυχεί τους ιθύνοντες έχει να κάνει με τον φόβο γισ τον τραυματισμό του κόσμου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code