ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νιουκάστλ: Λάμπαρντ, Τζέραρντ και 240 εκατομμύρια για μεταγραφές



Με την πώληση της Νιουκάστλ στους Σαουδάραβες ήδη έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για την διαδοχή του Στίβ Μπούς στον πάγκο των καρακαξών, με τον Κόντε να μοιάζει με το φαβορί, αλλά και στο τραπέζι να έχουν πέσει και τα ονόματα των Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ, με τον εκλεκτό να αναμένεται να έχει στην διάθεση του ένα μπάτζετ μεταγραφών που μπορεί να ξεπερνάει και τα 240 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη τριετία!!!


Σύμφωνα λοιπόν με την «Telegraph» ψηλά στην λίστα των υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο της Νιουκάστλ μετά και την έλευση των Σαουδαραβών φέρεται να είναι οι Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Λάμπαρντ βρίσκετε εκτός πάγκων εδώ και σχεδόν έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι, ενώ ο Τζέραρντ διανύει την τέταρτη σεζόν του στη Ρέιντζερς όπου την προηγούμενη χρονιά κατέκτησε το ντάμπλ ύστερα απο 10 χρόνια απουσίας απο τους τίτλους και φαντάζει σαν φαβορί για να διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ μετά το 2024.

Όποιος κι αν αποδειχθεί ο εκλεκτός της νέας διοίκησης, όμως, θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ για μεταγραφές στην Ευρώπη. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά της Νιούκαστλ κρίνονται ισορροπημένα, η «Daily Mail» αναφέρει ότι για την επόμενη τριετία οι Καρακάξες θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, χωρίς να υπερβούν το όριο του Financial Fair Play.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code