ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:30): Δύσκολη "έξοδος" για τους Πειραιώτες κόντρα στον αήττητο ΠΑΣ!


ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός "κοντράρονται" απόψε στις 20:30 στους "Ζωσιμάδες" σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία!

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην 6η θέση με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δεν έχουν γνωρίσει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα! Μετρούν 2 νίκες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και 3 ισοπαλίες με Ιωνικό, ΟΦΗ και Ατρόμητο. Στόχος τους για το σημερινό ματς είναι η διατήρηση του αήττητου κόντρα στον περσινό πρωταθλητή. Στα αγωνιστικά θέματα, Ο Ηρακλής Μεταξάς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα και αναμένονται να ξεκινήσουν και στο βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής για τον αγώνα έμειναν οι Παντελάκης και Λώλης.

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Λιάσος, Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ στο ντέρμπι "αιωνίων" και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα σε μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα όπως είναι αυτή των Ιωαννίνων. Οι Πειραιώτες αυτή την στιγμή βρίσκονται στη 3η θέση (πίσω από ΠΑΟΚ και Βόλο) με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στο Γ. Καραϊσκάκης τον "Δικέφαλο του Βορρά" στο ντέρμπι "κορυφής". Ο Πέδρο Μάρτινς επέλεξε να πάρει 24 παίκτες μαζί του στην αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννινα αφήνοντας πίσω τους Τζολάκη, Σουρλή και Μάρκοβιτς, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρα, Ονιεκούρου, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code