ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Mε κομβικό Καμαρά επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι

 


Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1, για την έβδομη αγωνιστική της SuperLeague. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Καμαρά στο 22 λεπτό. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη φάση με τον Ελ Αραμπί στο 29' λεπτό, ενώ πέτυχε γκολ με τον Μασούρα μετά από ασίστ του Καμαρά στο 31' λεπτό, κάνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

 Οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι στο 51' λεπτό μετά από σουτ του Καμαρά και απόκρουση του Πασχαλάκη, ενώ και ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι  με τον Μιχαϊηλίδη στο 58' λεπτό. Οι ασπρόμαυροι μείωσαν με τον Μούργκ στο 81' λεπτό, κάνοντας το 2-1, ενώ ζήτσαν χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή. Οπότε, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0.

 
 ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Εσίτι, Άκπομ και Μιχαϊηλίδης.

 
Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μ. Καμαρά - Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες  - Ελ Αραμπί
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code