ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μπενζεμά: Η εισαγγελέας προτείνει 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 75.000 ευρώ πρόστιμο

 


Σήμερα 21/10 συνεχίστηκε η δική του Κάρι Μπενζεμά στην υπόθεση εκβιασμού προς τον Ματιέ Βαλαμπουενά.

Στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται 5 άτομα μέσα στα οποία και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο εισαγγελέας πρότεινε προς τον Γάλλο ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Από την άλλη μεριά ο δικηγόρος του μέσου του Ολυμπιακού ζήτησε 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς όπως ανέφερε: "Μέσα σε μία νύχτα, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, έχασε τα πάντα".

Η εισαγγελέας της υπόθεσης, Σεγκολέν Μαρέ, τόνισε: "Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε". Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε "εξουσία", δεν "έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά", όμως τον συμβούλευσε να "πάρει την σωστή απόφαση".

Για τον Μουσταφά Ζουαουί που θεωρείται ο υποκινητής του εκβιασμού, η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Επιπλέον, προτάθηκε φυλάκιση 18 μηνών για τον Αξέλ Ανγκότ με πρόστιμο 15.000 ευρώ και 18 μήνες φυλάκισης με αναστολή και 5.000 ευρώ για τον Χουάς. Ακόμη για τον Καρίμ Ζενάτι έχουν προταθεί δύο χρόνια φυλάκισης. Για τους παραπάνω η εισαγγελέας σχολίασε: "Χωρίς εκείνους, δεν θα υπήρχε το video".

Η απόφαση ήταν προγραμματισμένη να εκδοθεί την Παρασκευή (20/10), όμως τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι θα επιταχυνθεί η διαδικασία, ώστε η απόφαση να βγει την Πέμπτη (21/10).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια