ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γεωργία-Ελλάδα 0-2: Δια πυρός και σιδήρου στην Τυφλίδα


Η Γεωργία υποδέχθηκε την Ελλάδα στην Τιφλίδα σε μία αναμέτρηση από πλευράς μας ζωής και θανάτου. Έπειτα από ένα άσφαιρο ημίχρονο, τα τέρματα των Μπακασέτα και Πέλκα οδήγησαν την εθνική μας σε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Επόμενη αναμέτρηση με την Σουηδία στην Στοκχόλμη με μοναδικό στόχο την νίκη και την εξάλειψη του μεταξύ μας -3.

1ο Ημίχρονο

Ένα πρώτο μέρος όπου η ομάδα του Φαν Σιπ στήθηκε περίφημα τακτικά και το μόνο που έλειπε ήταν να βρεθεί η μπάλα στα δίχτυα. Γεγονός που συνέβη μόλις στο 12ο γκολ έπειτα από γύρισμα του Ανδρούτσου και προβολή του Παυλίδη, με τον VAR ωστόσο να έχει διαφορετική άποψη. Η σέντρα όπως αποδείχθηκε προήλθε αφότου η μπάλα πέρασε την γραμμή και έτσι το 0-0 παρέμεινε. Ακόμη μία περίπτωση που η εθνική μας άγγιξε το γκολ, 13 λεπτά αργότερα όταν ο Τζαβέλας έπειτα από σέντρα του Μασούρα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Λόρια. Στιγμιαία φάνηκε η μπάλα να περνάει την γραμμή του τέρματος, ωστόσο οριακά ήταν εντός του επιτρεπτού ορίου. Πριν ωστόσο από τις δύο αυτές στιγμές, η Γεωργία είχε και αυτή την ευκαιρία της, με τον Κβαρατσκέλια να στέλνει με βολέ την μπάλα στο δοκάρι του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Παρ' όλα αυτά εντοπίσθηκε σε θέση οφσάιντ με το τελείωμα της φάσης. Λήξη του ημιχρόνου στο 0-0 έπειτα από 47 λπετά παιχνιδιού.

2ο Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος έπεσε κατακόρυφα η παρουσία της εθνικής, η οποία ήταν ανήμπορη να παράξει επιθετικό παιχνίδι. Πέρα από ένα μακρινό σουτ του Μπακασέτα με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, το αντιπροσωπευτικό μας σύστημα φαινόταν ακίνδυνο. Μέχρι το 85ο λεπτό η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από σκληρές μονομαχίες και αρκετές κάρτες από τον Λιθουανό διαιτητή. Όλα αυτά μέχρι το 89ο λεπτό, όπου σε ανύποπτη φάση το VAR κάλεσε τον Ρούμσας για να του δείξει μία προηγούμενη εναέρια μονομαχία. Στο ριπλέι φάνηκε ο Γκιορμπελίτσε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι, γεγονός που οδήγησε σε καταλογισμό πέναλτι. Ο Μπακασέτας έστησε την μπάλα στο 89 και με δυνατό συρτό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Λόρια. Στην συνέχεια ο διαιτητής έδωσε 4 λεπτά καθυστερήσεων, όπου ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Πέλκας κλέβει την μπάλα από κακή εκτίμηση την Γεωργιανής άμυνα και κρεμάει υπέροχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Γεωργία-Ελλάδα 2-0.

Τελικές: 5(3)-16(8)

Κατοχή: 43%-53%

Συνθέσεις

Οι συνθέσεις:


Γεωργία (Σανιόλ): Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκλορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια, Λομπανίτζε, Τσακβεντάτζε (60′ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάντζε (60′ Οκριασβίλι).


Ελλάδα (Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85′ Μάνταλος), Μπακασέτας, Παυλίδης (46′ Πέλκας), Μασούρας (78′ Χρήστος Τζόλης).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code