ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Super League 2: Στον εισαγγελέα η ΠΑΕ Ρόδος απο την Ε.Ε.Α. για πλαστογραφία Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάνει γνωστό ότι δεν δίνει άδεια στη Ρόδο για τη SL2 και διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για ψευδή δήλωση στοιχείων, βάζοντας ταυτόχρονα φρένο στην έναρξη της σεζόν στην Super League 2.


Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στη SL2 έμεινε η Ρόδος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τίθεται εκτός πρωταθλήματος που θα αρχίσει το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, η ΕΕΑ έκανε γνωστό ότι θα διαβιβάσει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ε.Α.:


1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αιτήματος του πληρεξούσιου δικηγόρου για 05.10.21.


2. Αίτηση αλλαγής έδρας ΚΑΕ Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ


3. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99, όπως ισχύει.


Α. ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΕ & ΤΑΑ:

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΤΑΑ ΠΑΟΚ

ΤΑΑ ΚΗΦΙΣΙΑ


Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ


Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.


Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια