ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Champions League: Πολύ σκληρή για να πεθάνει η...βασίλισσα, ιστορική νίκη για την "Ελληνική" Σερίφ Τίρασπολ

 


Μπεσίκτας-Μπορούσια Ντόρτμουντ: 1-2

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League, επικρατώντας με 1-2 στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Μπέλινγχαμ και Χάαλαντ στο 20' λεπτό και στο 45+3' λεπτό αντίστοιχα. Η τουρκική ομάδα κατάφερε μόνο να μειώσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μοντέρο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Σερίφ Τίρασπολ-Σαχτάρ Ντόνετσκ: 2-0

Η Σερίφ Τίρασπολ είναι μια ομάδα με μεγάλο Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού εκεί έπαιξαν βασικοί ο Αθανασιάδης και ο Κολοβός, ενώ στο 67' λεπτό μπήκε ως αλλαγή ο τέως παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης, Μπρούνο. Η ομάδα από την Μολδαβία έγραψε ιστορία, αφού νίκησε την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 2-0 χάρη στα γκολ των Τραορέ (16' λεπτό) και Γιανσάρε (62' λεπτό) και έγινε η πρώτη ομάδα της χώρας της που νίκησε σε τελική φάση του Champions League.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο: 0-0

Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο με την Πόρτο έμειναν στο 0-0, ενώ οι Πορτογάλοι παρότι πέτυχαν γκολ στο 81΄λεπτό δεν μέτρησε με το VAR να ελέγχει την φάση και να υποδεικνύει φάουλ. Επίσης, για την Πόρτο κόκκινη πήρε και ο Μπέμπα στο 90+5' λεπτό.

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-1

Η βασίλισσα συνέχισε την παράδοση που έχει να κερδίσει τις Ιταλικές ομάδες και παρά την μεγάλη πίεση της Ίντερ που χρησιμοποίησε όλα τα όπλα που είχε διαθέσιμα ο κόουτς Ιντζάγκι, οι μερένγχες πήραν την νίκη με 0-1 χάρη στο γκολ του Ροντρίγκο στο 89' λεπτό. Έξαλλα τα πανηγύρια από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι με τους συνεργάτες τους.

Λίβερπουλ-Μίλαν: 3-2

Αυτό το ζευγάρι μας φέρνει στο μυαλό, αναμνήσεις από τους καλύτερους τελικούς του Champions League. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τομόρι στο 9' λεπτό, αλλά οι Ροσονέρι πήραν ξανά το προβάδισμα με τα γκολ του Ρέμπιτς και του Ντιάζ στο 42' λεπτό και στο 44' λεπτό αντίστοιχα. Αν και οι Ιταλοί πίεσαν για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, οι κόκκινοι υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ διαχειρίστηκαν καλύτερα την κατάσταση και με το γκολ του Σαλάχ στο 49' λεπτό και του Χέντερσον στο 69' λεπτό, πήραν την νίκη με 3-2.

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεντ Μπουλ Λειψίας: 6-3

Βροχή τα γκολ...στο Μάντσεστερ, με την Σίτι να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 3-1 χάρη στα γκολ του Άκε (16' λεπτό), το αυτογκόλ του Μουκιέλε στο 28' λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαχρέζ (45+2' λεπτό), ενώ για την Γερμανική ομάδα μείωσε ο Νκουκού στο 42' λεπτό. Ο 23χρονος Γάλλος εξτρέμ μείωσε σε 3-2 στο 51' λεπτό, δίνοντας μια νέα ομορφιά στο παιχνίδι. Πέντε λεπτά αργότερα (56' λεπτό) ο Γκρίλις έκανε το 4-2, με τον Νκουκου να πετυχαίνει χατ-τρικ και η Λειψία να μειώνει στο 73' λεπτό σε 4-3. Ο Ζοάο Κάνσελο και ο Γκαμπριέλ Χεσούς με γκολ στο 75' λεπτό και στο 85' λεπτό αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 6-3.

Μπριζ-Παρί Σαίντ Ζερμαίν: 1-1

Σε ένα ματς που πολλοί θα περίμεναν η Παρί να κάνει περίπατο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη αν και ήταν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τους Παριζιάνους, αφού η Μπριζ για ακόμη μια φορά προκάλεσε "ζημιές" σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αν και ο Χερέρα σκόραρε στο 15' λεπτό για την Γαλλική ομάδα, ο Βανάκεν με γκολ του για τον Βελγικό σύλλογο στο 27' λεπτό έφερε το ματς στα ίσα. Παρότι οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το τελικό σκορ έμεινε στο 1-1.

Σπορτινγκ Λισαβώνας-Άγιαξ: 1-5

Ο Άγιαξ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και με δύο γκολ του Χάλερ (2' λεπτό και 9' λεπτό) πήρε ένα καλό προβάδισμα πολύ νωρίς, με τον Παουλίνιο με γκολ του στο 33' λεπτό να μειώνει σε 2-1. Ο Μπέρκγουις σκόραρε στο 39' λεπτό, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με 3-1. Η Ολλανδική ομάδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με ακόμη δύο γκολ του Χάλερ στο δεύτερο ημίχρονο (51' λεπτό και 63' λεπτό), με αποτέλεσμα ο Άγιαξ να νικήσει την Σπόρτινγκ Λισαβώνας με 1-5.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code