ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 0-3: Αλητείες του Μασούρα στην Πόλη


Η Φενέρ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Πόλη σε μία αναμέτρηση που έληξε με τελικό σκορ 0-3. Θρυλική εμφάνιση από τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Τικίνιο και έπειτα έστειλα ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα εις διπλούν. Πάρτι στην Τουρκία και σπουδαίο βήμα πρόκρισης από το υπερηχητικό σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

 1ο Ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι παίρνουν θετικό πρόσημο, γεγονός που πιστώνεται στο γρήγορο τέρμα. Μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Μασούρας βγήκε σε αντεπίθεση βρήκε εξαιρετικά-κάθετα τον Τικίνιο, ο οποίος έσκαψε υποδειγματικά την μπάλα πάνω από τα χέρια του Αλτάι. Από εκεί και έπειτα η ομάδα του Μαρτίνς στήθηκε εξαιρετικά στο τακτικό κομμάτι παίζοντας σε γενικές γραμμές υποδειγματική άμυνα. Σπουδαιότερη ευκαιρία της Φενέρ στο 46ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και ο Ρόσι αστόχησε από απόσταση βολής, στέλνοντας με βολέ την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Βάτσλικ.

2ο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με υπεροχή των Τούρκων στο πρώτο τέταρτο η οποία μάλιστα μεταφράστηκε με δοκάρι του Πέλκα στο 56'. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες έκαναν ότι ήθελαν. Γκολ στο 62ο λεπτό από τα πόδια του Μασούρα, ο οποίος έξι λεπτά αργότερα σημείωσε και δεύτερο. Σχεδόν πανομοιότυπα, με ριμπάουντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με το πρώτο να είναι ομορφότερο καθώς σημάδεψε δίχτυα με βολέ. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν ελάχιστες απειλές στην περιοχή τους, καθώς διαχειρίστηκαν εξαιρετικά την αναμέτρηση με καλή κατοχή και χαμηλά ρίσκα κινδύνου. Τέλος αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από 93 λεπτά αναμέτρησης, με ελληνικό θρίαμβο και σπουδαίο βήμα πρόκρισης. 


Κατοχή: 58%-42%

Τελικές: 17(4)-10(9)

Συνθέσεις


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code