ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Απόλλωνας Σμύρνης: Πρεμιέρα με πολλά νέα πρόσωπα στις δύο ενδεκάδες

 


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (10/9, 20:30μ.μ) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για την Super League.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα (20:30) στη μάχη της Super League και υποδέχεται τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν τον... μαραθώνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να παρατάξει ενδεκάδα με πέντε μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκαν οι Κώτσιρας, Σάρλια, Μπρινιόλι,Πέρεθ, Λούντκβιστ, Βιτάλ και Παλάσιος. Ο τελευταίος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην ομάδα αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί, μιας και έχει αγωνιστικό ρυθμό ενώ δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα. 

Απόλλωνας Σμύρνης:

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και να μπει με το δεξί στην νέα σεζόν του πρωταθλήματος. Ο προπονητής θα έχει στην διάθεση του αρκετά από τα νέα αποκτήματα της όπως τον Φαν Λα Πάρα, Παμλίδη, Άλβες, Ματέι, Ντεντάκης, Παπαγεωργίου, Τουτουαρίμα, Κάστρο, Σαχλί.

Εκτός αποστολής όμως έμειναν ο Νίκολας Μαρτίνες και ο Ηλίας Κυρίτσης, 

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Απόλλωνας Σμύρνης: Βέρχουλστ, Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Ράιλι, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σάχλι, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code