ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε, θέλει και θα θέλει πάντα Εθνική Ελλάδος...


Μετά τον ουσιαστικό αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από το Μουντιάλ του Κατάρ, αφού τα δεδομένα πλέον έχουν στενέψει επικίνδυνα, όντας αήττητη μέχρι στιγμής αλλά με τρεις ισοπαλίες με Ισπανία, Γεωργία και Κόσσοβο, η προπονητολογία έχει πάρει «φωτιά».

Ας είμαστε όμως και ρεαλιστές, από την στιγμή που ανέλαβε ο Ζαγοράκης την προεδρία της ΕΠΟ, θέλησε να στηρίξει το πρότζεκτ που είχε ήδη ξεκινήσει με τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαντ' Σχιπ, εξαντλώντας το συμβόλαιο του και βλέποντας εάν όντως το «πλάνο Κατάρ» που ακουγόταν συνεχώς από τα χείλη του Ομοσπονδιακού προπονητή μας, μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει και πλέον για μία ακόμη φορά στρέφουμε την προσοχή μας στον νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει και τ' όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής γνωστός μας από τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και τα περάσματα του από την ΑΕΚ, όντας μάλιστα και Πρωταθλητής αλλά και Κυπελλούχος Ελλάδος με αυτήν είχε δηλώσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του και τον πόθο του να προπονήσει το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Χιμένεθ γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα, γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις και πάνω απ' όλα κατέχει την αυστηρότητα που χρειάζεται προκειμένου να «τραβήξει τα λουριά» και να κάνει ξανά... ομάδα την Εθνική μας.

Τα ονόματα που θα ακουστούν τους επόμενους μήνες θα είναι αρκετά, το ζήτημα όμως είναι στο τέλος να βρεθεί το πλέον κατάλληλο για την θέση και ποιος ξέρει; Μπορεί αυτό να είναι του Μανόλο Χιμένεθ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code